Afdrukken
Activiteitenoverzicht - Details

Evenement
Wanneer: 22.10.2011  
Titel Live-muziek : Bad Buckley, aanvang 21.30 uur
Waar: In den Ommelanden - Elst Gld.
Categorie: Activiteiten
  Bekijk kaart
 
Beschrijving evenement:

 

 

Za. 22 oktober : Live-muziek - Bad Buckley

 

Bad Buckley is een rockcoverband uit Dieren / Angeren. De band bestaat vanaf november 2003 maar de muzikanten spelen al enige jaren, in wisselende samenstelling, met elkaar. Bad Buckley is geen doorsnee top 100 band.

 

Het repertoire bestaat uit diverse rock en pop nummers waarvan het merendeel een niet voor de handliggende keuze is maar wel een hoog OH JA! gehalte kent. Daarnaast worden enkele klassiekers gebuckleyd. Het repertoire bestaat uit Engelstalige rock /pop nummers van o.a.: Mothers Finest, Bon Jovi, Rainbow, Queen, Guns’n Roses, maar ook nummers van Abba en Anastacia komen gebuckleyd langs.

 

bad_buckley-border.jpgIn 2005 deed Bad Buckley mee met de bandcontest “The Clash Of The Coverbands” en bereikte hierin de finale van Gelderland. Bad Buckley schaarde zich hiermee bij de beste 40 Coverbands van Nederland.

 

Bad Buckley is een pure live act waarbij de enthousiaste uitstraling en podiumplezier van de bandleden een aanstekelijke uitwerking heeft op het publiek.

 

Bezetting: Angela Vos (zang), Irene Poelhorst (zang), Randy Huhnholz (gitaar), Eric van den Bosch (gitaar), Robert Janssen, (bas) en Marc Meijer (drums).

 

Het optreden van Bad Buckley begint om 21.30 uur. De entree is gratis!

 

Bad Buckley : It tastes awful, but it sounds good!

 

Voor meer informatie over de band kijkt u op www.badbuckley.nl