Nieuw : Ommelanden Hyve ! Afdrukken E-mail

 

 

Hyves is een internetvriendensite die in korte tijd enorm populariteit is geworden. Inmiddels hebben ruim 1,5 miljoen Nederlanders een profiel aangemaakt op hyves.nl. Hyves begint langzamerhand een plek in het dagelijks leven te veroveren Het moest er dus wel van komen: sinds kort is er de enige echte Ommelanden hyve!

 

Hyves.nl is bedoeld voor vrienden en kennissen. Wie een profiel aanmaakt kan in de site zoeken naar bekenden die ook een profiel hebben. Heb je een bekende gevonden, dan kun je die uitnodigen om jouw vriend te worden. Op de persoonlijke pagina's van leden zijn veelal foto's, filmpjes en een weblog te vinden. Je persoonlijke profiel kun je vervolgens koppelen aan onderwerpen met een eigen hyve, waarmee jij je verbonden voelt. Sinds enkele weken kun je je nu dus ook op hyves verbinden aan ons café.

 

Kim Walraven, één heel trouw bezoekster van ons café, is de initiatiefneemster van onze eigen Ommelanden Hyve. Ben jij een fanatiek hyver, dan is lid worden van ons eigen clubske een must! Klik op onderstaande link en meldt je direct aan bij onze hyve en maak nieuwe vrienden binnen het café!

 

http://ommelanden-elst.hyves.net/

 
< Vorige   Volgende >