Mogelijkheden PDF Afdrukken E-mail

 

Feestelijke borrelkaasplateau.jpg

 

De indeling en aankleding van café In den Ommelanden, maken samen de perfecte locatie voor een feestelijke borrel. De keuze hoe u deze borrel aan wilt kleden is aan u. Koffie met gebak of petitfours, warme of koude bittergarnituren, hapjesbuffet, tapas buffet of uitgebreide koude of warme buffetten; u mag het zelf invullen.

 

 

Vergaderruimte

 

Het café beschikt verder over een ruime vergaderruimte voor vergaderingen van 10 tot 40 personen. De vergaderruimte is op afspraak beschikbaar vanaf 10.00 uur. Uw vergaderdag is uitstekend te combineren met een heerlijke lunch of een afsluitend diner of informele borrel. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via telefoon (0481) 352 022.


Feestavonden

 

Heeft u iets te vieren? Café In den Ommelanden heeft in de afgelopen drie jaren een uitstekende naam opgebouwd als het gaat om feesten en partijen. Wat is er heerlijker dan het vieren van een verjaardag of trouwdag zonder je druk te hoeven maken over de aankleding, hapjes en dranken en natuurlijk de afwas. Wij zorgen er graag voor dat u volledig kunt genieten van uw eigen feestje! Voor zowel grote als kleinere gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Besloten feestavonden

petitfours.jpg

 

Drie keer per maand bieden wij u de mogelijkheid om op zaterdagavond een feestje in besloten kring te vieren. De deuren blijven op deze avonden gesloten voor onze reguliere gasten. Vanaf 20.00 uur kunt u uw gasten ontvangen in ons gezellige bruine café. Het café biedt ruimte aan groepen van 50 tot 150 gasten. Koffie met gebak, warme en koude bittergarnituren, hapjesbuffetten, koude en/of warme buffetten, saté of beenham of luxe belegde broodjes. De invulling van de feestavond is geheel aan u. Wij nodigen u graag uit te praten over uw wensen om van uw feestavond een onvergetelijke happening te maken.