Nieuwe collega gezocht !!! Afdrukken E-mail
Wegens het aanstaande vertrek van enkele collega's is het team van café In den Ommelanden per direct op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij enthousiast, servicegericht, flexibel ingesteld en minimaal achttien jaar? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Heb je al horeca-ervaring dan is dit een pré.

Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een oproepkracht voor de weekenden. Hierbij gaat het met name om vrijdagavonden en/of zaterdagavonden en/of zondagmiddagen.  In goed overleg worden werkdagen en werktijden besproken. Het werk is zeer gevarieerd en vraagt om een flexibele instelling. Zo werk je bijvoorbeeld tijdens feestavonden, zakelijke borrels of tijdens een gezellig avondje live-muziek. Tegenover de onregelmatige en vaak late uren staat een goed salaris. Bovenal is werken in het café leuk en gezellig.

 

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in je omgeving die op zoek is naar een leuk weekendbaantje? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Coen Damen. Dit kan via e-mail of tijdens de openingstijden van het café op telefoonnummer (0481) 352 022.

 

Coen Damen

 
< Vorige   Volgende >