WK-Voetbal in uw café! Afdrukken E-mail

 

WK-actie : Win een City & Shopping Weekend !

 

Ook tijdens het WK 2010 gaat café In den Ommelanden de trouwste Oranjesupporters belonen. Bij elke WK-wedstrijd van Oranje ontvangt u per elke € 10,= die u besteedt, een Ommelanden WK-lot, waarmee u kans maakt op een weekendje weg voor twee personen.

 

Na een maand vol voetbal is het tijd om heerlijk te relaxen en wat te shoppen. De winnaar van onze WK-actie ontvangt daarom een bon die recht geeft op twee overnachtingen voor twee personen inclusief ontbijt in één van de 40 geselecteerde luxe stadshotels. Het aanbod gaat van steden in de Benelux tot de populaire citybestemmingen in Europa, zoals Barcelona, Parijs en Praag. U kunt dus zelf kiezen welke stad u wilt bezoeken. Een prijs die meer dan de moeite waard is!

 

De trekking van de hoofdprijs zal plaatsvinden na afloop van de WK-finale. Deze wordt gespeeld op zondag 11 juli om 20.30 uur. Wilt u kans maken op deze prachtige hoofdprijs, zorg er dan voor dat u met uw loten aanwezig bent bij de trekking. Alleen dan maakt u kans op dit heerlijke weekendje weg. Ook deze wedstrijd zal, (hopelijk met onze jongens in het veld) op groot scherm worden vertoond.

 

 

WK-Voetbalpool : Speel mee en win !!

 

In het café wordt, als op vele plekken, regelmatig over voetbal gesproken. Uiteraard weet iedereen het altijd beter. Tijdens het WK biedt café In den Ommelanden u de mogelijkheid om uw voetbalkennis met de overige cafébezoekers te meten. Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent die er echt verstand van heeft? Speel dan mee in de Ommelanden WK-pool.

 

Deze pool wordt on-line gespeeld, waarbij u de mogelijkheid hebt om tot 15 minuten voor de aftrap de vermoedelijke einduitslag te wijzigen. Voor slechts € 5,-- speelt u mee. Het prijzengeld zal worden verdeeld onder de drie personen die aan het eind van het WK aan kop staan. Als u wilt kunt u zelfs meerdere keren inschrijven en zo u kansen vergroten. Via http://ommelanden.wk-pool.nl/ kunt u zich aanmelden.

 

Het inschrijfgeld dient voor de start van het WK te worden voldaan aan de bar. Alleen dan maakt u kans op de hoofdprijs, die bij 100 deelnemers zo’n € 250,-- zal bedragen! Schrijf u dus direct in en maak het WK nog spannender!

 

LET OP ! : Voor aanvang van het WK dienen de deelnemers van de pool al wel de te verwachten kwart-, halve- en finalisten en de te verwachte Wereldkampioen in te vullen. Wacht dus niet te lang en ga gelijk aan de slag!

 
< Vorige   Volgende >