Opbrengst inzamelingsactie voor Haïti : € 3.420,90 !!! Afdrukken E-mail

 

Het avondje live-muziek van zaterdag 23 januari jl. stond in het teken van hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. De formatie Celebration zorgde voor een vol café en u en wij voor de broodnodige euro's voor het goede doel.

 

Het vervolg van een spontane actie, bedacht tijdens de uitreiking van de Gouden Tapknop, kreeg een zeer succesvol vervolg. Per verkochte consumptie maakt Coen € 0,25 naar Giro 555. Daarnaast is Paul Hooiveld voor ons met de emmer rondgegaan. Normaliter vragen wij geen entree wanneer een bandje optreedt, dit keer werd iedereen om een vrijwillig entreebedrag gevraagd.

 

Na de uitreiking van de Gouden Tapknop stond de teller al op € 260,=. Café In den Ommelanden heeft dit bedrag verdubbeld naar € 520,=. De collectebus, die de hele week in het café heeft gestaan, bevatte aan het eind van de muziekavond nog eens € 739,20. Tijdens de avond (ja het personeel en onze gasten hebben ons best gedaan) zijn maar liefst 1.805 consumpties verkocht. Dit betekent dat café In den Ommelanden nog eens € 451,25 extra in de pot stopt!

 

De totaalopbrengst van de inzamelingsactie komt hiermee uit op € 1.710,45 ! Heineken Nederland waardeert ons initiatief zozeer, dat ze hebben aangeboden om ons eindbedrag te verdubbelen. Met elkaar hebben we het prachtige bedrag van € 3.420,90 bij elkaar gebracht, wat inmiddels is overgemaakt op Giro 555. Een kleine druppel op een gloeiend hete plaat, maar o zo nodig. Heel hartelijk dank voor uw gulle gaven!

 

Coen en medewerkers

 
< Vorige   Volgende >