Geef gul voor slachtoffers Haïti ! Afdrukken E-mail

 

Café In den Ommelanden viert opnieuw feest na winnen 3de Gouden Tapknop,

maar vergeet slachtoffers van de aardbeving in Haïti niet!

 

Woensdag 20 januari was het dan zover. Om 12.00 uur heeft Martin Moreiro (bekend van de hit-serie Gooische Vrouwen) opnieuw de Gouden Tapknop uitgereikt in ons café. Voor de derde keer op rij, mag In den Ommelanden zich de Gouden Tophorecazaak van de regio Zuid-Oost Nederland noemen.

 

giro_555.jpg

Tijdens de feestelijke uitreiking is spontaan het idee ontstaan, om alle bezoekers van die middag gratis drank te verstrekken. Wel werd iedereen verzocht een vrijwillige bijdrage te stoppen in de spaarpot voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

 

Heineken Nederland waardeert dit initiatief ten zeerste en bood direct aan om het totaalbedrag te verdubbelen. Wij maken hier natuurlijk graag gebruik van en laten de donatie-emmer nog de hele week staan!

 

De opbrengst tijdens de uitreiking bedroeg € 260,=. Café In den Ommelanden verdubbelt dit bedrag naar € 520,=. Zoals gezegd doet Heineken hier eenzelfde bedrag bij, waardoor de tussenstand uitkomt op € 1.040,= voor Haïti!!!

 

Een goed begin, maar wij zijn nog lang niet tevreden. Daarom geven we deze actie nog een extra impuls! Van de muziekavond van zaterdag 23 januari a.s. maken we een inzamelingsavond. Van elke verkochte consumptie doneert In den Ommelanden € 0,25 aan het goede doel. Uiteraard krijgen ook de gasten deze avond de gelegenheid om een donatie in de collectebus te stoppen. 

 

De totaalopbrengst van de hele week wordt door Heineken verdubbeld dus kom naar uw favoriete café en geef gul!

 

Hartelijk dank!

 

Coen en medewerkers

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >