Derde Gouden Tapknop op rij voor In den Ommelanden Afdrukken E-mail

Voor het derde jaar op rij wint café In den Ommelanden de Gouden Tapknop! Een prijs, die in het leven is geroepen om meer aandacht te besteden aan een perfect getapt pilsje, maar ook om het gastheerschap te stimuleren. Gistermiddag werd dit fantastische nieuws in Oss bekend gemaakt.

 

Woensdag 20 januari a.s. (morgen) komt opnieuw een bekende Nederlander naar Elst om de prijs aan ons te overhandigen. Deze officiële uitreiking zal om 12.00 uur van start gaan, en alle vaste gasten zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!   

 

De verkiezing van de Gouden Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma "Goed Getapt Bier" Heineken Nederland. Meer dan 1.750 horecabedrijven met Heineken, Brand of Amstel op de tap, hebben hier dit jaar aan meegedaan.

 

Ons café won de prijs in de regio Zuid-Oost Nederland en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Als je landelijk wint (2008) zijn de verwachtingen vooraf natuurlijk hoog gespannen. Tijdens de uitreiking kwamen we er echter achter dat de verschillen in de top echt miniem zijn. De ontlading was dan ook groot gistermiddag toen wij opnieuw als winnaar uit de bus kwamen! Toch is het natuurlijk niet helemaal een verrassing want zoals jullie allen weten staat er bij ons altijd een geweldig team achter de bar.

 

Mis de uitreiking niet en kom morgen om 11.30 uur naar het café!

 

Met feestelijke groet,

 

Coen en medewerkers

 
< Vorige   Volgende >