Aandeelhouder worden van de het beste café van Nederland Afdrukken E-mail

 

“Uw aandeel Uw Café” is en was ons motto

 

Café In den Ommelanden is een zogenaamd aandelencafé, wat inhoudt dat een grote groep aandeelhouders eigenaar is van ”In den Ommelanden”. De Vrienden van den Ommelanden hebben in 2002 het initiatief genomen een aandelencafé in Elst te realiseren. Hiertoe zijn belangstellenden in de gelegenheid gesteld deel te nemen door het kopen van een aandeel van  500 euro of 2500 euro.

 

In totaal zijn er 200 aandelen van 500 euro en 50 aandelen van 2500 euro beschikbaar gesteld. Hiervan is inmiddels volgestort circa 45 aandelen van 2500 euro en 165 aandelen van 500 euro. Regelmatig krijgen de vrienden de vraag van trouwe café bezoekers of er nog aandelen beschikbaar zijn. Dit is inderdaad het geval.

 

Momenteel zijn er nog 5 prioriteitsaandelen van 2500 euro en 35 aandelen van 500 euro beschikbaar.Waarom aandeelhouder worden?Aandeelhouders genieten een aantal voorrechten in het café zoals :

 

·        10% korting op uw bestedingen in het café voor aandeelhouders van gewone aandelen van 500 euro

 

·       20% korting op uw bestedingen in het café voor aandeelhouders van prioriteitsaandelen van 2500 euro

 

·       Stemrecht op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering over de gang van zaken in het café en benoeming van directie en commissarissen

 

·        Mede eigenaar van het onroerend goed

 

·        Recht op winstuitkering

 

·        Het “ons” café gevoel

 

In de introductie catalogus vindt u alle in- en outs van uw café !

 

Alsnog aandeelhouder worden?  Klik op onderstaande link en vul het aanvraagformulier in. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . U kunt er ook voor kiezen om het aanvraagformulier te printen en ingevuld af te geven aan de bar.

 

  Klik hier voor het   

   inschrijfformulier   

 

 
< Vorige   Volgende >