Nieuw van de tap : Heineken Extra Cold en Jillz Afdrukken E-mail

 

Ook uw café gaat met de tijd mee! Op veler verzoek zijn er vanaf 1 juli a.s. naast het vertrouwde Brand Bier en de wisselende seizoensbieren, twee nieuwe dranken van de tap verkrijgbaar : Heineken Extra Cold en Jillz!

 

Heineken Extra Cold 

 

heineken_extra_cold.jpg

 

Heineken Extra Cold is het welbekende Heineken bier, getapt op een temperatuur van 0 graden. Het effect van deze lage temperatuur is dat de smaak van het bier verandert; minder bitter en de koolzuurbubbels zijn kleiner. Heineken Extra Cold komt uit een bevroren tapzuil en wordt getapt in bevroren bierglazen. Op deze wijze blijft de temperatuur zo laag mogelijk. Gasten waarderen een goed glas koud bier. Vandaar dat Heineken Extra Cold een doorslaand succes is in Nederland. Nu dus ook verkrijgbaar in uw café! 

 

 

Jillz 

 

jillz_advert.jpg

 

Jillz is een sparkling cider blend, een mix van appelcider, gerstemout en zuiver water met een subtiele fruitsmaak. Jilllz is een verfrissend, licht-alcoholisch (5%) drankje en bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten. Omdat Jillz uit de tap komt is het makkelijk mee te bestellen in een rondje. Ideaal voor elk borrelmoment.

 

De twee nieuwe dranken zijn vanaf heden verkrijgbaar in uw café! Bent u nieuwsgierig? Vraag dan gerust aan onze medewerkers om een proefglaasje.

 

PROOST!!!

 

 
 
< Vorige   Volgende >